18
Joi, Apr

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a pierdut ultimul joc din acest an, pe propriul teren, cu SCM Craiova, scor 28-21. În urma acestui rezultat, trupa de sub Tâmpa nu a reușit să își îndeplinească obiectivul pe care conducerea clubului l-a fixat pentru ultimele patru jocuri din 2016. Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că deşi echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul pe termen scurt, deciziile nu se vor lua „de pe o zi pe alta" ci vor veni în urma unei analize a tuturor factorilor care au dus la acest lucru.

„La echipa de handbal lucrurile nu merg aşa cum ne dorim noi şi suporterii. Venim după un rezultat nedorit în compania Craiovei, care impune acea analiză de care am spus acum câteva săptămâni. Deciziile nu se vor lua însă de pe o zi pe alta, astfel că vom profita de faptul că am intrat în pauză competiţională şi vom analiza toate aspectele care ne-au dus aici. Cu siguranţă ceva trebuie schimbat în bine, pentru că nu ne putem permite să mai avem astfel de prestaţii precum au fost cele din ultimele meciuri", a spus preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

Consiliul director al clubului Corona fixase ca obiectiv pentru echipa de handbal obţinerea a cel puţin 9 puncte în patru meciuri, lucru care nu s-a realizat.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: