29
Vin, Mar

Sport

După trei înfrângeri la rând în Liga Mol, Corona Wolves Brașov a spart gheața și a reușit să învingă cu scorul de 5-2 (1-1, 0-0, 4-1) formația HK Belgrad. Brașovenii nu au avut un meci ușor și s-au desprins în ultima treime.

„Lupii” au început prost meciul și la jumătatea primei reprize sârbii conduceau cu scorul de 1-0, după reușita lui David Arvay. Trupa condusă de Martin Lacroix a reușit să egaleze în finalul primei părți după ce vedeta Rory Rawlik a încheiat cu gol o fază la care au mai participat  Fodor și Petres. În repriza secundă echilibrul s-a păstrat și niciuna dintre cele două combatante nu a găsit drumul spre gol. Brașovenii s-au dezlănțuit în ultimele 20 de minute. Huba Bors i-a dus pe „lupi” în avantaj, iar Arpad Mihaly a profitat din plin de două superiorități numerice și a reușit o dublă. Astfel, cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar Corona conducea cu 4-1. Sârbii au redus din handicap prin Nikola Krezovic, dar Tomas Klempa a marcat în poarta goală și a stabilit scorul final, 5-2 pentru Corona, care a acumulat astfel 35 de puncte din cele 21 de jocuri disputate și ocupă poziția a patra în clasament. „A durat destul de mult până când am reușit să preluăm conducerea. Nu a fost un meci ușor iar scorul de 5-2 nu arată exact diferența de valoare dintre cele două echipe. A fost un meci greu pentru noi, în care însă am reușit să valorificăm câteva superiorități numerice și ne-am apărat foarte bine în inferioritate. A fost un meci cu multe durități pe gheață și multe minute de penalizare. Aveam nevoie de o victorie pentru a trece peste pasa proastă prin care treceam. Am fost impresionat de Huba Bors, aflat la primul lui meci din acest sezon și îl felicit și pentru golul înscris”, a spus la finalul jocului, tehnicianul canadian al celor de la Corona Wolves Brașov, Martin Lacroix.

Pentru trupa de sub Tâmpa urmează două meciuri ce vor conta atât pentru Liga Mol cât și pentru Campionatul Național. „Lupii” vor juca, în deplasare, împotriva formației Dunărea Galați pe 21 și 22 noiembrie.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: