28
Joi, Mar

Sport

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov Vampires au fost în vizită la Castelul Bran. Pesovic și compania s-au relaxat înainte de meciul cu Politehnica Național Iași, partidă ce va avea loc duminică, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Baschetbalistele de la Olimpia au început foarte bine campionatul și au patru victorii în primele cinci jocuri din acest sezon. Fetele antrenate de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au pierdut doar jocul de la Cluj. Pesovic și compania sunt neînvinse pe propriul teren și vor să rămână așa și după jocul cu Politehnica Național Iași. La fel ca în fiecare an, fetele au făcut o vizită la castelul Bran pentru a-și încărca bateriile înainte de meciul de duminică. Americancele din lotul Olimpiei au fost extrem de curioase să afle despre legenda lui Dracula.

„Sunt pasionată de istorie și mă bucur foarte tare că am avut ocazia să învăț ceva din istoria României. Castelul este foarte frumos, noi nu avem așa ceva în Statele Unite. Legenda lui Dracula este destul de înfricoșătoare. Duminică o să fie un nou meci greu. Toate formațiile din acest campionat sunt puternice și sper ca împreună cu echipa și alături de public să obținem a cincea victorie. Noi suntem pregătite să câștigăm indiferent de adversar”, a declarat Kay K Houser.  

 „Este un pic cam mic pentru mine, dar este frumos. Îmi place ce am văzut aici iar lucrurile din castel s-au păstrat foarte bine. Am aflat și despre legenda lui Dracula și nu mi se mai pare chiar așa de înfricoșător cum îl vedem la televizor. Ne așteaptă un meci greu împotriva formației din Iași mai ales că și-au adus și o jucătoare din WNBA, însă toată săptămâna ne-am antrenat din greu pentru a câștiga meciul de duminică”, a spus și Kristina Higgins.

„A devenit o tradiție ca în fiecare an echipa noastră sa viziteze Castelul Bran. Jucătoarele sunt încântate să descopere frumusețea și istoria acestui loc. Interesant este că după fiecare vizită la castel a urmat o victorie pentru echipa noastră. Anul trecut am reușit un meci senzațional împotriva echipei din Sfântu Gheorghe. Sperăm să se mențină tradiția”, a declarat și tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Fetele de la Olimpia vor juca duminică de la ora 18.30, pe propriul teren în compania formației Politehnica Național Iași. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: