25
Lun, Sep

Sport

FC Brașov a reușit să parafeze transferurile jucătorilor Iulian Popa și Sabrin Sburlea. Cei doi foști stegari se întorc astfel sub Tâmpa să pună umărul la o nouă promovare a echipei fanion a Brașovului în primul eșalon fotbalistic.

„Mă bucur că rămân acasa și că voi juca din nou în tricoul lui FC Brașov. M-au convins oamenii din conducerea clubului, în care am mare încredere. Sper să joc cât mai bine și să aduc un plus de valoare echipei. Am venit cu gândul de a promova în Liga 1. Va fi foarte greu, mai ales că formația noastră este într-o întârziere din punct de vedere al pregătiri. Dar cu câțiva jucători de valoare și cu o pregătire bună, cred că ne vom putea «bate» pentru acest obiectiv”, a declarat Iulian Popa.

Oficialii stegari încearcă acum să rezolve și împrumutul fundașului central Andrei Marc de la Dinamo, jucător ce nu intră în vederile lui Ioan Andone. Dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun, jucătorul s-ar putea alătura lotului condus de Cornel Țălnar în zilele următoare.

Din păcate, Romeo Surdu nu a rămas la Brașov. Vârful de atac a ales să sămneze cu cu ASA Târgu Mureș.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: