29
Vin, Mar

Sport

Seria neagră a Coronei se prelungește. Trupa de sub Tâmpa a pierdut jocul din deplasare cu CSM Bistrița și a ajuns la a cincea partidă fără victorie în toate competițiile. Pentru Hotea și compania urmează un nou meci de foc, duminică, pe teren propriu, împotriva singurei echipe neînvinse din Liga Națională de handbal feminin, Dunărea Brăila.  

Handbalistele Coronei au pierdut cu scorul de 35-29 (16-16) meciul din deplasare cu CSM Bistriţa. Prima parte a jocului a fost una echilibrată. Corona a început mai bine și a avut chiar trei goluri avans pe tabelă, dar trupa din Bistrița a revenit în joc și s-a intrat la odihnă la egalitate perfectă, scor 16-16. În partea a doua, fetele antrenate de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece au făcut greșeală după greșeală, atât în faza de atac cât și în apărare iar bistrițencele au profitat și s-au distanțat pe tabela de marcaj. S-a terminat 35-29, iar Corona a ajuns la al cincelea meci consecutiv fără victorie.

„Este un rezultat pe care, evident, nu ni-l doream. Am început bine meciul, dar şi în acest joc au apărut prea multe greşeli atât pe apărare cât şi pe atac, de care adversarul a profitat la maxim. Nu îmi pot explica jocul, pentru că sunt prea multe greşeli care nu ar trebui să apară. În repriza a doua am fost de nerecunoscut, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Îmi asum rezultatul şi sper ca fetele, pentru ele în primul rând, să depăşească acest moment", a spus antrenoarea Braşovului, Mariana Tîrcă.

În meciul de la Bistrița, pentru Corona au marcat: Chiper 12 goluri, Crăciun 4, Neagu, Briscan și Hotea câte 2, Bucur, Ciuciulete, Dincă și Bondar  câte un gol fiecare. Brașovencele sunt pe locul trei în campionat cu 13 puncte și în runda următoare vor primi vizita fetelor de la Dunărea Brăila. Partida va avea loc duminică de la ora 16.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”  

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: