28
Joi, Mar

Sport

Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov au participat în weekend la cea de-a 16-a ediție a concursului internațional de gimnastică ritmică „Ciocârlia”. Competiția desfășurată la Chișinău a adunat la start peste 200 de sportive din patru țări: Moldova, Ucraina, Rusia și România. Clubul brașovean a participat cu 15 sportive și a obținut patru medalii de argint și patru de bronz.

Cluburile de tradiție din Moscova și Odesa au dominat concursul și și-au adjudecat cele mai multe titluri. Micuțele sportive au fost răsplătite cu diplome și medalii. La categoria „mica gimnastă” la individual compus, fără obiect și cerc sportivele clubului de sub Tâmpa au cucerit două medalii de argint prin Dalina Ungureanu și Bianca Năstase și trei medalii de bronz prin Sofia Apan, Florina Radu și Izabela Virna. Patricia Cabuz a luat argintul la categoria a IV-a la individual comups, coardă și cerc. Tot la categoria a IV-a la individual compus, fără obiect și cerc, Timeea Iuhasz a terminat pe poziția secundă, iar Daria Panaitescu pe locul al treilea. Sportivii brașoveni au primit și câteva premii speciale. La cetgoria „mica gimnastă”, premiile speciale au fost cucerite de Alexandra Nica și Daria Roman, în timp ce la categoria a IV-a, acestea au fost câștigate de Valentina și Alesia Yarlykova. Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov sunt pregătite de antrenoarele Carla Stoica și Elena Lupu, coregraf este Dorin Mirea, iar antrenoare coordonatoare a lotului brașovean este Carmen Stoica.

ACS Transilvania Brașov a contribuit la spectacolul oferit în cadrul competiției din Republica Moldova și cu două ansambluri demonstrative: balet cu fetițele pregătite de Carla Stoica și Hora Românească Modernă cu sportivele pregătite de Elena Lupu. Participarea clubului brașovean la concurs este parte a programului „Promovarea sportului de performanță”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.    


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: