19
Vin, Apr

BrasovTV.com

Politic

      Consilierul judeţean Andi Kadas este, pentru următorii 4 ani, preşedintele PNL Săcele.  Acesta va fi secondat de 6 vicepreşedinți: Lucian Pascu, administratorul public al Municipiului Săcele, Cristian Popa, Ciprian Niţescu, Robert Copoţ, Dan Mureşan şi Ciprian Sterpu, ultimii 5 si consilieri locali ai PNL la Săcele. Mesajul transmis de Andi Kadas către liberali a fost unul de încredere: „La Săcele, PNL are o echipă puternică, activă şi capabilă să pună în practică proiecte utile întregii comunităţi”.

   Acesta şi-a manifestat dorinţa de a întări organizaţia de la Săcele atât prin readucerea vechilor membri mai aproape de partid, cât şi prin atragerea de noi simpatizanţi şi doritori de a face politică liberală. „Cred că Săcele va avea cea mai performantă echipă la nivelul judeţului. Vor avea, totuşi, de muncit după tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în politică, dar important este să îşi ducă la capăt viziunea pe care şi-au definit-o, aceea de a aduce în partid oameni valoroşi, oameni care iubesc Săcelele şi oameni cu vederi liberale pentru că ei sunt cei care vin întotdeauna în ajutorul nostru”, spune Dragoş David, fostul preşedinte interimar al organizaţiei PNL Săcele. 

 

   Despre noul preşedinte al organizaţiei de la Săcele, preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, este de părere că: „Am toată convingerea că se va descurca foarte bine. De altfel, a fost implicat şi în campania de la alegerile locale. El a avut ca responsabilitate localitatea Săcele şi am speranţe foarte mari că va face treabă foarte bună”.  Cu privire la viitorul organizaţiei, Adrian Veştea a mai adăugat: „Cu siguranţă, PNL va avea un rezultat bun. Să sperăm că la următoarele alegeri vom avea chiar şi primar în localitatea Săcele”.

     •   Proiectele PNL de la Săcele

       Zonarea municipiului Săcele este unul dintre principalele proiecte avute în vedere. Consilierii PNL lucrează la noi criterii pentru rezonarea municipiului, un subiect delicat pentru locuitori. Este un proiect menit să definească într-un mod clar, corect şi transparent criteriile pe baza cărora proprietăţile vor fi încadrate în zonele de impozitare, astfel eliminându-se neconcordanţele existente în prezent. O altă propunere a PNL o reprezintă programul „Primul Ghiozdan”.

 •     Rechizite pentru elevi

     Conform acestui program, începând cu anul şcolar 2017-2018, copiii înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa I, în unităţile de învăţământ din municipiul Săcele, vor primi rechizite şcolare. În ceea ce priveşte sportul şi agrementul, propunerile PNL includ refacerea trambulinei, construcţia unei pârtii de schi (ambele în fază de documentaţie), dar şi amenajarea unei zone de picnic ce urmează să fie finalizată în acest an. Şi siguranţa rutieră este un subiect abordat de PNL, fiind centralizate cererile locuitorilor pentru amplasarea de limitatoare de viteză. De asemenea, se va pune accent pe alte două schimbări esenţiale: amplasarea de semafoare cu comandă la trecerile pentru pietoni de lângă şcolile unde se desfăşoară cursuri ale ciclului primar şi instalaţii de iluminat inteligent (lumină rece, LED) pentru anumite treceri  pentru pietoni. Noua conducere își propune ca acţiunile şi proiectele PNL să vină în sprijinul comunităţii, iar săcelenii să fie informaţi şi consultaţi cu privire la activitatea consilierilor locali.

 • Alegeri în PNL şi la nivel naţional

    Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL. Congresul PNL a avut loc sâmbătă la  București, iar la alegeri au participat liberali din toată țara. Şi organizația PNL Săcele a fost reprezentată la alegerile interne şi a susţinut moțiunea lui Ludovic Orban, pe care și l-a dorit ca președinte al PNL.

                                              Galerie FOTO - Echipa PNL Săcele

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: