18
Sâm, Mai

Politic

Până la finalul lunii septembrie, noua lege a aeroportului, cu amendamentele prin care se actualizează anexele vechi, ar putea să ajungă la Camera Deputaților, spre aprobare. 

Vechea legea a aeroportului, inițiată de senatorul PSD Viorel Chiriac și promulgată de președintele Klaus Johannis, avea informații eronate referitoare la dimensiunile terenului.

În luna mai a acestui an, parlamentarii PNL au refăcut proiectul cu toate amendamentele și l-au depus la Senat. De acolo ar trebui să ajungă la Camera Deputaților, care este for decizional. 

"Fac un apel către toți parlametarii să dea aviz favorabil, în primul rând în Senat, noului proiect de lege, care conține absolut toate amendamentele necesare. Doar așa, proiectul va putea ajunge la Camera Deputaților și va deveni lege", a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

"Odată rezolvată problema juridică, vom putea și noi, Primăria Brașov, să devenim parteneri cu Consiliul Județean pentru finalizarea investiției la aeroportul internațional Ghimbav. Avem puterea financiară să sprijinim acest proiect de anvergură pentru infrastructura brașoveană", a menționat și George Scripcaru, primarul Brașovului. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: