04
Mie, Oct

Brașov TV

Politic

Chiar în aceste momente, la Centrul Cultural Reduta au loc alegerile pentru șefia Organizației Județene a Partidului Național Liberal Brașov. Singurul candidat înscris în cursă pentru funcția de președinte este actualul lider al formațiunii, Adrian Veștea.

UPDATE 19.30 - A început procesul de votare! 325 de membri își vor exprima opțiunile!

UPDATE 19.15 - „Partidul Național Liberal este cea mai puternică formațiune politică din Brașov. A fost un an greu, în care am dat dovadă toți de toleranță, de echilibru. Poate mulți ați crezut că ne vom certa pe anumite localități. Dar nu am făcut acest lucru. PNL are 340 consilieri locali, 25 de viceprimari și 35 de primari dintre cei 58 în tot județul. Am câștigat la ultimele alegeri în localități în care PSD avea primari de mulți ani.  Adevărata structură a partidului este reprezentată de cei din teritoriu. Și noi, cei care vom fi aleși în funcții la structura județeană, vom asculta întotdeauna de cei din teritoriu.

Alături de colegii de la PMP și UDMR am reușit ca și Consiliul Județean să fie condus tot de PNL. Suntem partidul care face administrație publică locală, nu altceva. Îmi iau angajamentul că o să fiu mult mai mult în teritoriu. Este obligația noastră să găsim soluții să ne respectăm promisiunile. Iar în 2020 ne dorim să avem și mai mulți primari. Obiectivul meu este să câștigăm alegerile din 2020. O altă dorință de-a mea este să avem condiții foarte bune în sănătate. Infrastructura rutieră este și ea extrem de importantă”, a declarat președintele în funcție al PNL Brașov, Adrian Veștea. 

UPDATE 19.00 - 312 de membri din cei 365 sunt prezenți la aceste alegeri

Din noua structură de conducere a Organizației Județene vor face parte 29 de persoane. Pe lângă președinte, vor mai exista doi prim-vicepreședinți, un secretar general, opt vicepreședinți și 15 membri.

Conform statutului, la aceste alegeri ar fi trebuit să fie prezenți 362 de delegați, însă până la această oră au ajuns doar 260. Ședința, însă, a fost declarată statutară. În cursa pentru posturile de conducere din cadrul PNL Brașov s-au înscris 35 de candidați.

La aceste alegeri sunt prezente și persoane din alte partide politice, care activează în administrația publică din Brașov. Este vorba despre viceprimarul Brașovului, Mihai Costel (PMP), și de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Toaso Imelda (UDMR). 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: