16
Mar, Apr

Politic

Problema termoficării a intrat și în atenția conducerii locale a Partidului România Unită. Președintele PRU Brașov, Mihai Sturzu, le cere consilierilor locali să se gândească la brașovenii care tremură de frig în propriile locuințe. 

În prezent, în aproximativ 7.600 de locuințe din municipiul Brașov, branșate la sistemul centralizat, nu există apă caldă și căldură. Deputatul Mihai Sturzu consideră că viceprimarul Mihai Costel ar trebui să rezolve cât mai repede această problemă.

Îi rugăm, atât pe viceprimarul Mihai Costel, cât și pe consilierii locali, să realizeze responsabilitatea pe care o au și să rezolve cât mai repede această problemă. Să lase deoparte orice orgoliu și interes politic și să înțeleagă că trebuie să lucreze în interesul cetățenilor. Dacă nu găsesc o soluție, noi, la PRU, vom iniția cele mai ferme acțiuni, a menționat președintele PRU Brașov, Mihai Sturzu.

Potrivit autorităților locale, brașovenii racordați la sistemul centralizat ar trebui să primească apă caldă și căldură după mijlocul lunii noiembrie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: