25
Lun, Sep

Politic

Partidul Ecologist Brașov și-a prezentat echipa înscrisă în lupta pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Obiectivul ecologiștilor este să obțină cel puțin un mandat de senator și două la Camera Deputaților. 

Primii pe liste, atât la Camera Deputaților, cât și Senat, sunt principalii oameni din conducerea filialei locale a partidului, președintele Cătălin Nămăescu și vicepreședintele Sorin Cristea. Toți candidații sunt din județul Brașov. 

Am considerat că în momentul în care am un proiect politic pe care pot să-l expun și am găsit deschidere din partea Partidului Ecologist, mă voi implica în politică. Mă bucur de încrederea colegilor de la Brașov, care au demonstrat la alegerile locale că sunt o forță, a precizat Sorin Cristea, primul pe lista PER pentru Senat.

Deși a contribuit la scorul mult peste așteptări al Partidului Ecologist la alegerile locale din vară, actualul consilier județean Mariana Sebeni nu este pe lista pentru alegerile parlamentare.

Nu fac parte dintr-o categorie care poate suporta din punct de vedere financiar două campanii electorale în decurs de șase luni. Sunt în foarte multe comisii și colegii în Consiliul Județean, unde am început o activitate foarte importantă pentru comunitatea brașoveană și nu pot să renunț. Sunt în Colegiul Director la Protecția Copilului, dar și în comisia de sănătate este foarte mult de muncă. De aceea am hotărât să nu îmi depun candidatura pentru alegerile parlamentare, este de părere Mariana Sebeni.

La alegerile locale din vară, Partidul Ecologist s-a clasat pe locul 3 în preferințele brașovenilor, după PNL și PSD, cu 7,63% dintre sufragii. 

Candidații PER pentru Camera Deputaților:

1. Cătălin Nămăescu

2. Ionel Spinean

3. Petru Malene

4. Paul Dascălu

5. Petru Mogan

6. Marius Comșa

7. Vasilica Drăgan

8. Daniel Stanea

9. Nicolae Ivan

10. Alexandru Cucu

11. Gheorghe Manoiu

12. Niculae Noaghea 

Candidații PER pentru Senat: 

1. Marius Cristea

2. Gheorghe Lupu

3. Andreea Panait

4. Nicolae Mocanu

5. Ioan Țogoie

6. Pavel Cârstea


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: