18
Joi, Apr

Politic

Cea mai recentă formațiune de pe scena politică locală, Partidul România Unită, își propune să devină a treia forță politică din județ. La alegerile parlamentare, PRU Brașov are ca obiectiv obținerea unui număr minim de două mandate. 

Partidul România Unită este condus la Brașov de fostul președinte al ecologiștilor, Ionel Goidescu, dar și de fostul candidat independent la Primăria Brașov, Mihai Sturzu. La trei săptămâni de la lansare, PRU Brașov are peste 100 de membri.

 „Noi, la PRU Brașov avem libertatea să reprezentăm oamenii așa cum credem noi că e mai bine. Nu am făcut niciun compromis și nu avem nicio afinitate față de niciun partid politic. PRU este partidul care stă drept, în picioare și ține cu românii. Am ales acest partid pentru că era imposibil să candidez la parlamentare ca independent”, a declarat Mihai Sturzu, președintele interimar al PRU Brașov.

PRU Brașov a reușit să strângă aproape 4.000 de semnături pentru a se putea înscrie la alegerile parlamentare din luna decembrie. Are nevoie, până la începutul lunii noiembrie, de 5.200 semnături. La alegerile locale pentru Primăria Brașov, independentul Mihai Sturzu s-a clasat al treilea în preferințele brașovenilor, după George Scripcaru și candidatul PSD, Răzvan Popa. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: