14
Dum, Apr

incomemagazine.ro

Economic

     Renault lansează pe piaţa românească noua berlină compactă Megane Sedan, în cadrul unui eveniment în reţeaua autorizată Renault, în perioada 14-16 octombrie, potrivit unui comunicat al Renault România. Noul Megane Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare - Life, Zen şi Intens, iar preţul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA). De la lansarea primei generaţii Megane Sedan, Renault a vândut în România 35.000 de automobile de acest tip,

mentioneaza agerpres.

Noul Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârşitul lunii septembrie. Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată şi dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016.

     Renault Megane Sedan propune o gama largă de motorizări - Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte, Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: