23
Mar, Apr

Economic

Compania “Tucano Coffee” vine cu un mesaj public, drept replică la articolele apărute în presa online din Braşov. Suntem convinşi că denumirea produsului “Cannabis Coffee” nu induce în eroare oaspeţii localului, dar nici publicul larg, pentru că (denumirea) nu face referire la drogul marijuana, ci strict la denumirea tehnică a plantei de cânepă, care, de altfel, e cannabis.

Iar cel mai important, produsul “Cannabis Coffee” nu conţine nimic ce ar putea trezi suspiciuni, având printre ingredientele sale, atenţie, pudra de cânepă - un produs alimentar.  

E ciudat să crezi că o reţea de cafenele cu acte în regulă ar comercializa un produs care ar avea în el vreun drog. Respectiv, capcana invocată “cannabis-drog” decade din percepţia oaspeţilor şi a publicului larg şi rămâne doar interpretarea “cannabis-plantă”. Unde mai pui faptul că ingredientele care descriu conţinutul produsului indică limpede că nu poate fi vorba de nicio aluzie la substanţele narcotice. Deci insinuările la “practica comercială înşelătoare” par a fi, în acest context, nişte speculaţii.  


 
Pentru a încheia toate nedumeririle şi controversele în jurul titlului “Cannabis Coffee” vom declara că acesta face referinţă la denumirea strict-ştiinţifică a cânepei, care este Cannabis sativa. 
 
În încheiere, informăm publicul larg că am denumit astfel această băutură de cafea doar din singurul considerent că printre ingredientele acestuia se numără pudra de cânepă, cu alte cuvinte, pudra de cannabis, care nu este drog. 

- INFORMARE DE PRESĂ

Articole sugerate


 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: