25
Sâm, Mai

www.saceleanul.ro

Economic

       Producătorii din domeniul agricol și panificație pot beneficia de ajutor financiar nerambursabil pentru dezvoltare regională și marketing. Noul plan de finanțare a fost deja lansat, iar apelul de proiecte pe acestă schemă de finanțare este deschis până la sfârșitul anului.

       Beneficiarii eligibili pentru acest proiect sunt întreprinderile care realizează în mediul urban sau rural investiții în favoarea unei noi activități economice, întreprinderile individuale sau cooperativele agricole. Investiția trebuie să se încadreze în cel puțin una dintre acțiunile eligibile și anume înființarea sau extinderea unei unități existente sau îmbunătățirea controlului intern al calității produselor. ,, Programul s-a deschis în dat de 16 august, iar proiectele se pot depune până la sfârșitul lunii decembrie, având o alocare totală la dispoziția celor care sunt interesați de 37 de milioane de euro ,, a declarat  Attila Szekely, șeful Centrului  de Consultanță din cadrul CCI Brașov

       În cadrul acestei scheme de finanțare sunt permise achiziționarea utilajelor necesare activității descrise în proiect, construcția de clădiri sau cheltuieli aferente marketingului produselor. Mai multe detalii despre acceasarea acetsor fonduri pot fi obținute de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: