24
Mie, Apr

aktam.by

Economic

     Revelion de mii de euro în Poiana Brașov. Pentru un sejur de final de an, cei care doresc să petreacă în stațiunea montană, ofertele la hotelurile de 4 și 5 stele pot trece lejer de o mie de euro.

     Poiana Braşov este cea mai modernă şi mai mare staţiune de schi din România şi totodată cea mai aglomerată. A fost inclusă şi într-un top al celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est, având cel mai mare domeniu schiabil din România. Dar este şi cea mai scumpă staţiune montană din ţară.
Potrivit site-urilor de oferte turistice, la hotelurile de 4 şi 5 stele din staţiune preţul unui sejur de Revelion porneşte de la 800 de euro de persoană şi ajunge la 1.200 de euro de persoană.

     Pachetele turistice includ cinci nopţi de cazare, demipensiune sau pensiune completă, dar şi petreceri în fiecare seară. Tematica este variată, de la petreceri tradiţionale româneşti, la petreceri ca la Bollywood, party-uri retro specifice anilor 1950-1960, dar şi seri cu muzică de pian. Preţurile sunt mai mici la hotelurile de 2 şi 3 stele, între 400 şi 600 de euro de persoană. Pachetele sunt tot pentru cinci nopţi, cu demipensiune şi mese festive de Revelion şi în 1 ianuarie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: