29
Vin, Mar

Economic

Pe multe dintre masinile din trafic putem observa antene de la statiiile radio.

Acestea sunt de un real folos in anumite situatii, dar pot fi si dezavantajoase in altele.

Multi isi pun intrebarea daca sa cumpere sau nu un astfel de produs pentru a-l folosi in trafic. Pe acestia vom incerca sa-i ajutam in cele ce urmeaza.

Pentru inceput, vom vorbi de motivele care ar trebui sa te faca sa intri si tu in posesia unei statii auto ieftine.

Primul e acela ca stii cand sunt controale in trafic si esti mai prudent. In mod normal, ar trebui sa respecti toate regulile de circulatie, sa nu depasesti viteza legala si sa nu pui in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Insa, din cauza faptului ca drumurile din tara la noi sunt foarte proaste si se circula foarte greu, multi merg pe anumite portiuni de drum cu o viteza mai mare, daca stiu ca pe acel sector nu sta la panda politia. Ne place sau nu, asta e adevarul, insa nu incurajam astfel de practici.

Statia este de ajutor si atunci cand traficul e blocat, deoarece poti primi informatii de la ceilalti colegi cu privire la ce se intampla, pentru a sti la ce sa te astepti. Totodata, poti sa o folosesti pentru a cere de la alti soferi detalii cu privire la starea drumurilor pe anumite sectoare, la diverse locatii pe care le cauti si asa mai departe.

Cand e statia nepotrivita? Cand circuli cu copiii in masina. De ce? Pentru ca pe canalul principal vei gasi foarte des soferi care se injura si vorbesc foarte urat, ceea ce nu ai vrea sa auda copilul tau si apoi sa te intrebi de unde a invatat sa vorbeasca asa. Ar fi bine daca ar exista bun simt cand vine vorba de utilizarea unui astfel de aparat, dar multor soferi nu le pasa.

Totodata, un astfel de device nu e recomandat persoanelor carora le place sa conduca in liniste. Zgomotul redat e unul destul de deranjant si frecvent se aud tot felul de zgomote, apar soferi care bruiaza cu muzica sau alte sunete si asa mai departe. Daca vrei sa mergi la drum linistit, prezenta statiei in nici un caz nu te va ajuta.

Asadar, daca doresti sa stii cand sunt radare pe traseu, ce probleme apar in trafic, cum e starea drumurilor sau cum sa ajungi in anumite locuri, o statie auto ti-ar putea fi de ajutor. Insa, nu uita ca pentru asta va trebuie sa suporti zgomotul produs de ea si sa-ti tii la distanta copiii, cand e in functiune.

Te gandesti sa cumperi un astfel de produs? Ceea ce iti recomandam noi e sa faci online achizitia. Procedand astfel te vei bucura de preturi bune, o gama variata de produse, economie de timp si posibilitatea de a comanda oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Urmareste ofertele prezente in magazinele online si vei reusi sa obtii cele mai mici costuri pentru articolele de top.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: