16
Mar, Apr

Economic

Dețineți un magazin de cartier, doriți să supravegheați zona pietonală din fața casei, garajul sau locuința personală.

Oricare dintre acestea situații poate însemna necesitatea proprietarului de a achiziționa un kit de cameră de supraveghere. Legea permite acest lucru, pe domeniul privat fără acordul celorlalți. Este poate una dintre cele mai frecvente măsuri luate pentru a descuraja infractorii sau poate chiar și a depista eventuale nereguli.

Tehnologia actuală este una avansată astfel încât la ora actuală vorbim despre camere performante ce pot capta imagini clare, indiferent de condițiile de vreme sau de unghi. Magazinul SKUT dispune de sute de modele de camere de supraveghere, iar achizițiile făcute pot fi asistate de consiliere, iar montajul este realizat gratuit de aceeași echipă, oriunde în țară.

Totuși până la decizia în sine, doritorii trebuie să aleagă tipul de cameră de supraveghere. Magazinul Skut spre exemplu dispune de variante analogice și IP. Nu neapărat prețul trebuie să fie un reper pentru cei interesați. Cunoscând câteva detalii și elemente de bază despre camerele de supraveghere, vor putea cere consultanților o părere avizată, alegând în cele din urmă ce se potrivește mai bine conform cu modul și locul de utilizare al echipamentului în cauză.

Camerele analogice și cele IP – ce le diferențiază

Camerele de tip IP sunt mai facil de instalat. Acestea funcționează pe bază de server online. Poate că principala diferență între IP și analogice se referă de fapt tehnologia folosită şi implicit la claritatea imaginii. Cele IP au o imagine mai clară când lumina este mai puternică. Sunt preferate adesea pentru exterior sau la birouri.

Cum se comportă la distanțe mari? Claritatea este aceeași, chiar și pe distanțe mai mari, iar din acest punct de vedere camerele de supraveghere de tip IP sunt ideale, dacă aveți intenția de a monta un astfel de sistem în spații mari precum depozite sau parcări. Diferența de calitatea a imaginii este și un motiv justificat pentru care astfel de camere sunt ceva mai scumpe.

În oferta de la Skut.ro camerele de supraveghere cu tehnologie IP sunt Dahua, Samsung, Hikivision. Pot avea până la  8 Mpx. Unele wireless, pentru interior sau exterior, varietatea de modele face ca orice utilizator să aibă de unde alege, în funcție de buget, preferințe, dar mai ales ținând cont de performanță în raport cu suprafața, locul de amplasare a camerei.

 

Camerele analogice

La camerele ce se folosesc de tehnologie analogică vorbim despre o claritate mai scăzută. Totuși sunt echipamente mai accesibile. O astfel de cameră va reda imaginile captate pe un tv, DVR sau DVD player.

Ceea ce o astfel de cameră redă este în principiu aceeași calitate de imagine, indiferent dacă lumina din cadru este mai puternică sau nu. Este de regulă o recomandare pentru sistemul de supraveghere al casei. Atenție însă, nu sunt tocmai performante încât să aibă claritate la imaginile de la distanță. Au rezoluții limitate, de până la 5 Mpx. Dar și acestea în varietatea lor pot fi utile și pot reprezenta o măsură de siguranță pe care orice proprietar dorește să o abordeze.

Camerele analogice în oferta de la magazinul Skut.ro sunt fie de marca Samsung, fie OEM, Hikivision. Pot fi clasice bullet, cele dome, boxa camera sau speed dome, potrivite pentru interior sau exterior, în marea majoritate a cazurilor fără microfon încorporat sau funcție zoom.

Cereți sfatul specialistului

O astfel de achiziție  trebuie să vă aducă avantaje și principalul motiv este cel de securitate. Așadar conform așteptărilor pe care le aveți preferați să cereți consiliere pentru a fi îndrumați să alegeți corect. Justificați consultantului ce calitate a imaginii ar fi de preferat, până la ce distanțe să poată camera să capteze imagini, printre altele.

La Skut.ro comenzile le puteți efectua și telefonic, dacă aveți nevoie și de consiliere sau direct online dacă știți ce anume vă doriți. Montajul este asigurat, iar fiecare tip de cameră are și garanție oferită. Vă puteți aștepta să plătiți câteva sute de lei, dar până la urmă trebuie să vă întrebați cât sunteți dispuși să investiți în propria siguranță, în măsurile de securitate pentru proprietatea dumneavoastră. Cu variante mai accesibile, precum camerele analogice, la Skut.ro se găsesc sute de modele ce vor corespunde cu raportul de calitate-preț dorit de fiecare în parte.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: