24
Mie, Apr

Economic

Produsele si accesoriile de birotica si papetarie sunt esentiale pentru desfasurarea eficienta a activitatilor de birou in cadrul oricarei firme.

Indiferent de dimensiunile organizatiei, domeniul de activitate sau volumul de lucru, produsele de acest gen - hartie A4 de scris si pentru imprimanta, caiete mecanice, dosare, bibliorafturi, instrumente de scris, sisteme de afisare si comunicare, fisete si dulapuri metalice - reprezinta un strict necesar. Articolele de papetarie iti usureaza activitatile zilnice, iar cele de birotica ajuta la organizarea, arhivarea si depozitarea documentelor si obiectelor cu diferite utilitati.

Datorita rolului important pe care produsele de papetarie si birotica il au in cadrul oricarei organizatii, calitatea acestora este un aspect decisiv, iar alegerea ideala implica si un pret redus. Astfel, furnizorul cu care colaborezi trebuie sa cuprinda ambele considerente, oferind cel mai bun raport calitate-pret. In randurile urmatoare vei gasi cele mai importante beneficii pe care ar trebui sa le ofere furnizorul tau de birotica si papetarie pentru a fi cea mai buna alegere.

1. Diversitatea produselor. Un furnizor profesionist din domeniul papetariei trebuie sa aiba o oferta variata care sa poata satisface necesitatile oricarui client, indiferent de cerintele sau specificul acestuia. Astfel, magazinul va trebui sa aiba in stoc in orice moment de la cele mai voluminoase produse, precum fisete sau vestiare metalice, pana la cele mai mici accesorii de birou: ace, ecusoane, agrafe si alte consumabile esentiale. In general, oferta minima ar trebui sa cuprinda produse variate ce se inscriu in urmatoarele categorii: plicuri si articole din hartie, produse pentru arhivare si organizare (dosare, bibliorafturi, cutii depozitare), sisteme de afisare si comunicare (tabla magnetica/whiteboard, flipchart, panouri, plannere, display-uri) si mobilier de birou. Ideal, oferta ar putea fi completata cu instrumente de scris si corectoare, articole pentru protocol si curatenie, agende si calendare sau chiar aparatura si consumabile IT. Atunci cand vrei sa alegi un furnizor pe termen lung, fa o lista cu toate produsele de birotica si papetarie de care ai putea avea nevoie in activitatea ta. Daca toate acestea se regasesc in oferta unui singur furnizor, avantajul colaborarii va consta in economisirea de timp si energie.  

2. Brand-uri de top. Verificand portofoliul de producatori cu care colaboreaza magazinul ales, poti gasi indicii asupra calitatii produselor comercializate. Astfel, printre brand-urile de renume in domeniul papetariei si biroticii se numara: Xerox, Euro Basic, Herlitz, Leitz, +Plus Mobilier, Esselte sau Alco. Produsele acestor firme sunt de cea mai buna calitate, cu functii si caracteristici ce pot satisface toate nevoile.

3. Reduceri si oferte speciale. Pe termen lung, orice reducere de pret este binevenita, in special daca platile sunt recurente. Astfel, poti profita atat de reducerile substantiale la produsele mari, precum fisete sau dulapuri metalice, cat si de mici reduceri la produsele de papetarie inscrise in categoria consumabilelor, cum ar fi hartia de scris si pentru copiator, notitele autoadezive sau instrumentele de scris, produse pentru care vei avea un buget periodic. Astfel, cea mai buna alegere va implica un furnizor care sa ofere puncte de loialitate, reduceri de pret, bonusuri, vouchere sau oferte-cadou.

4. Livrare gratuita si rapida. Daca urmaresti eficienta in fiecare activitate pe care o desfasori in interes profesional, atunci va trebui sa alegi un furnizor de birotica si papetarie care sa livreze produsele cat mai rapid cu putinta, iar bonusul ar fi ca livrarea sa fie facuta in mod gratuit pentru comenzile ce depasesc o anumita suma. In plus, modalitatea de livrare a mobilierului de birou este foarte importanta atunci cand alegi piese care sa poata fi folosite pe termen lung. In cazul fisetelor, dulapurilor si vestiarelor metalice de diferite tipuri si dimensiuni, cea mai buna varianta este livrarea acestora asamblate, pentru a te scuti de montajul dificil si a-ti garanta robustetea respectivelor piese de mobilier.

5. Comenzi rapide online. Cea mai accesibila si eficienta solutie este sa apelezi la un furnizor care ofera o platforma online simpla si organizata, unde poti vedea usor toata gama de produse si detaliile importante ale acestora, iar cel mai bun proces de comanda este unul simplu si rapid.

Daca accesezi OfficeClass.ro, magazinul de papetarie si birotica numarul 1 in Romania, vei gasi nu numai toate produsele de care ai nevoie la cele mai mici preturi, ci si un furnizor de incredere cu servicii gandite in avantajul clientului!    

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: