29
Joi, Feb

Social

Cei peste 8.000 de abonați ai sistemului centralizat de termoficare din municipiul Brașov ar putea avea parte de condiții decente. Viceprimarul Brașovului, Mihai Costel, a fost săptămâna trecută la București, la sediul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, pentru a licenția noul serviciu public de termoficare. 

Potrivit viceprimarului, în cursul acestei săptămâni se va licenția noul serviciu de termoficare. În paralel, Primăria face și celelalte demersuri necesare pentru reluarea furnizării cu agent termic. Mai exact, se va demara procedura de angajare a personalului și se vor încheia noile contracte cu abonații racordați la sistemul centralizat. 

"O să demarăm procedurile pentru revizii tehnice a tot ceea ce-nseamnă rețea de distribuție, transport, pompe, centrale termice și puncte termice. Dacă totul va decurge fără probleme, până la 1 noiembrie sperăm să dăm căldură și apă caldă brașovenilor", a menționat Mihai Costel, viceprimarul Brașovului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: