21
Mar, Mar

www.mytex.ro

Social

     Se caută și polițiști locali.  Mai aveți timp până în 12 octombrie să depuneți documentele necesare pentru a participa la concurs programat pentru 24 octombrie.

     Candidatul trebuie să își dorească să lucreze în echipă, în schimburi, să fie apt din punct de vedere psihologic pentru permisul de port-armă, să aibă condiție fizică bună, dar sunt importante și studiile. În total sunt scoase la concurs 12 posturi, pentru diverse departamente. ,, Funcțiile sunt pentru biroul de ordine și liniște publică, pentru intervenții, rutieră și poliția turistică. Vorbim despre trei probe. Prima probă, și eliminatorie este cea sportivă și care se va desfășura în 24 octombrie. Cea de a doua probă este testul scris din 26 octombrie, iar ultima probă este cea de interviu. ,, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Anca Lăutaru.

     Detalii privind documentele necesare înscrierii, probele și termenele de concurs, bibliografie, precum și alte informații pot fi obținute la numărul de telefon: 0368/457010 - Biroul Resurse Umane, dar şi accesând site-ul www.politialocalabrasov.ro la  secţiunea informaţii publice - cariere.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: