28
Joi, Mar

Brasov TV

Social

Situație inedită la Ghimbav. Din cauză că nu are un birou propriu, viceprimarul localității este nevoit să primească cetățenii, în audiență, în parc pe bancă.  Și asta se întâmplă de câteva luni. În aceeași situație sunt și consilierii locali, care nu au nici ei o sală de ședințe unde să primească lumea în audiență sau să-și desfășoare ședințele din comisiile de specialitate.

În lipsa unui spațiu adecvat viceprimarul din Ghimbav, Ionel Fliundra, este nevoit să țină audiențele în parc, pe bancă. La fiecare sfârșit de săptămână, cetățenii sunt așteptați în fața primăriei, între orele 11 și 13 pentru a-și spune păsul. Deși a încercat în nenumărate rânduri să obțină un birou, nu a reușit. Mai mult există și o hotărâre, a consilierilor locali pentru un spațiu destinat viceprimarului. Conducerea primăriei însă nu a pus în aplicare acest act normativ. „Pentru că interesele cetățenilor sunt interesele noastre, căutăm să venim în sprijinul lor. Iată că vremea ține cu noi, stăm în fața primăriei și așteptăm cetățeanul. Oamenii vin pentru a-și spune problemele, vin și investitorii ” a declarat Ionel Fliundra, viceprimarul orașului Ghimbav.

Nu doar viceprimarul se confruntă cu această problemă. Nici consilierii locali nu au un spațiu unde să primească oamenii în audiență sau unde pot susține ședințele din comisii. „ Nu avem o sală de ședințe unde să primim în audiență cetățenii. Încercăm să ne descurcăm cum putem, fiecare pe la birourile noastre sau pe stradă ” a completat Daniel Cusai, consilier local PNL.

 

Am încercat să luăm legătura cu primarul localității Ghimbav pentru a ne oferi un punct de vedere. În ciuda apelurilor telefonice repetate nu am reușit să obținem un punct de vedere. Nici la primărie edilul nu a fost de găsit. În schimb am primit un mesaj text pe telefonul mobil în care am fost informați că pentru m moment primarul nu poate vorbi. Vom insista până când vom reuși să obținem un punct de vedere de la primarul din Ghimbav.


Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: