19
Vin, Apr

Roxana Muntean (în dreapta), alături de sora ei

Social

Are 25 de ani, dar abia poate să se deplaseze prin casă câțiva metri. Durerile nu-i dau pace și o fac să depindă în fiecare moment de ajutorul celor dragi. Este vorba despre Roxana, o tânără din Codlea.

Suferința ei ar putea fi curmată de o intervenție chirurgicală care se poate face doar în Franța. Toate problemele Roxanei au început când avea 12 ani. Încă de atunci avea dureri foarte mari. Numai că medicii nu i-au dat diagnosticul corect și i-au administrat un tratament greșit.

Situația s-a agravat, iar în 2015 a  fost operată de urgență, diagnosticată cu ENDOMETRIOZĂ, stadiul 4. Are nevoie de o operație urgentă în Franța. Cheltuielile depășesc însă 7.000 de euro. Are doar 4.000 de euro în prezent. În fiecare moment, Roxana este ajutată de sora ei cu doi ani mai mică.

Alexandra este și principalul sprijin moral. Își dorește ca sora ei să aibă o viață normală. Dacă doriți să o ajutați pe Roxana puteți contribui financiar. Mai jos aveți contul unde puteți dona orice sumă de bani. Doar așa o putem ajuta pe Roxana să se bucure din nou de viață.  

RO28BACX0000000987845000

MUNTEAN ROXANA-ELENA

SWIFT: bacxrobu

 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: