30
Joi, Mai

Social

     Brașovul va avea o zonă special destinată evenimentelor. Aceasta va fi amenajată pe locația fostului Stadion Municipal din Bartolomeu. Autoritățile au început lucrările, iar în cel mai scurt timp, evenimentele majore din oraș vor putea fi organizate pe terenul de la capătul linei 5 .

     Se lucrează, în prezent la nivelarea terenului, după care va fi amenajată o platformă pe care poată fi montată scena, standurile spațiul pentru spectatori. Vor fi efectuate lucrări la sistemul de alimentare cu apă şi vor fi realizate reţele electrice de mare putere. ,, Acolo ne-am propus să amenajăm un spațiu special pentru organizarea de evenimente, fie că vorbim de concerte, festivaluri și de orice alte evenimente care implică un public numeros. Vom încerca să amenajă totul în condiții optime, astfel încât cei care vor merge acolo să aibă la dispoziție tot ceea ce este necesar. ,, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

     Spre deosebire de Piaţa Sfatului, în zona Stadionului Municipal, blocurile de locuinţe sunt la distanţă mai mare față de zona destinată evenimentelor, ceea ce înseamnă că locuitorii nu vor fi deranjați de zgomotul din timpul eventualelor evenimente. Ideea amenajării unui spaţiu pentru evenimente la Stadionul Municipal a fost lansată de reprezentanţii Primăriei încă de anul trecut, după ce s-a aflat că Braşovul nu va mai primi bani de la bugetul de stat pentru construirea unui nou stadion municipal în această locaţie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: