25
Joi, Apr

Social

Care ar trebui să fie planul de dezvoltare al Brașovului? Sunteți de acord ca Primăria să cumpere un teren la marginea orașului? Sunt doar câteva din întrebările pe care edilii le adresează pe internet cetățenilor. Acest lucru este posibil cu ajutorul proiectului VOTUL MEU ONLINE.

 

Aici sunt expuse trei proiecte din Brașov, Râșnov și Făgăraș iar cetățenii au un cuvânt de spus și primesc, într-un timp foarte scurt, și soluții. Locuitorii Brașovului sunt întrebați dacă sunt de acord ca strada Dobrogeanu Gherea să fie cu sens unic, să se circule doar dinspre cartierul Răcădău. În ceea ce privește Făgărașul, problema care îi frământă cel mai mult pe locuitori este dacă planul de dezvoltare a municipiului ar trebui să fie bazat pe turism, dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijloci sau reindustrializarea pe platforme mari. Râșnovenii sunt întrebați dacă sunt de acord ca Primăria să cumpere un teren la marginea orașului pentru construirea unei parcări supraetajate. 

 

„Proiectul reprezintă un punct de plecare, nu o soluție finală, pentru a testa tehnologii și concepte de vot pe internet în România. Până în data de 15 mai vă puteți înregistra pe site pentru a vota, votul online urmând să se încheie pe 28 mai.”, ne-a declarat Dragoș David director general AMB (PNL)

Cei care doresc să voteze online pot accesa www.votulmeuonline.ro

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: