20
Sâm, Apr

Social

   Iulia, tânăra lovită pe o trecere de pietoni în localitatea Cristian, se află în continuare în stare gravă. Au trecut aproape doi ani de la tragicul eveniment, iar familia încă speră la o minune. La 28 de ani, brașoveanca este într-o recuperare permanentă.

Pentru Laurențiu, Iulia este totul. Lumea lor s-a prăbușit însă. Luna aceasta, băiețelul lor ar fi împlinit doi ani. Tristețe și multă amărăciune se citește pe chipul bărbatului, care este alături zi și noapte de soția pe care o iubește atât de mult. Iulia însă nu comunică şi nimeni nu știe dacă aude sau înțelege ce i se spune. După tragicul accident, Iulia a fost operată pe creier la un spital din București. A urmat o altă operație la Sibiu. Imediat după aceste intervenții, familia Iuliei a decis să o transfere pe tânără, cu ajutorul banilor strânși din mai multe campanii umanitare, la o clinică din Israel, acolo unde putea avea mai mult șanse de recuperare. Din păcate, nici intervențiile efectuate  de specialiștii din străinătate nu au fost de ajuns. Laurențiu Ganea este acum disperat. Tânăra a făcut progrese, dar tratamentul este de durată și este costisitor! 

“Se văd ceva rezultate, dar tot suntem departe de minune. Mai este mult de muncă și din păcate suntem nevoiți să ne întoarcem acasă în curând, dar mergem înainte, nu renunțăm.“, spune soțul Iuliei

Cei care doresc să o sprijine pe Iulia îl pot contacta pe Laurențiu Ganea la numărul de telefon: 0735 207 057. 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: