20
Sâm, Apr

Social

Le plac orele de fizică ! Pentru unii elevi din Brașov această materie a devenit mult mai prietenoasă. Motivul: este predată prin metoda INVESTIGAȚIEI! În acest fel, o profesoară din Brașov încearcă să îi atragă pe elevi către materiile considerate mai puțin atractive. Camelia Deliu a urmat cursuri de specialitate pentru a-și schimba metoda de predare clasică! INVESTIGAȚIA este un model de succes, pe care MOMENTAN îl folosesc doar 1.700 de profesori din țară.

Gabriela Deliu este  profesoară de fizică de peste 20 de ani. Predă la Colegiul de Științe ale Naturii "Emil Racoviță" din Brașov și este adorată de elevii săi.

"Metoda pe care o folosesc de câțiva ani constă în lansarea unei investigații în timpul orelor. Diferența este că profesorul are rolul de a-i ghida prin întrebări relevante pe elevi să găsească cea mai bună și creativă soluție la problemă. Din păcate, prea puțini dascăli aplică și sprijină această metodă la Brașov." ne-a declarat Camelia Deliu, profesoară de fizică la Colegiul de Ştiinţe ale Naturii Emil Racoviță din Brașov

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: