18
Joi, Apr

Social

A trecut o săptămână de când ne-am luat adio de la Dor Geta Popescu. Cu inima frântă, apropiații și profesorii își amintesc ultimele clipe petrecute cu adolescenta. Una dintre confidentele fetei era chiar  profesoara de chimie și fizică. Elena Ghinea- Iordache își amintește cu lacrimi în ochi de ultimele discuții cu Geta.

Geta iubea orele de chimie și fizică și asta NU pentru că excela la aceste două materii, ci pentru că erau predate de profesoara pe care o îndrăgea atât de mult, o sfătuia, o asculta și reușea să o îndrume mereu.Cele mai multe curiozități pe care le avea Geta erau legate de religie. Chiar dacă viața pe munte îi ocupa foarte mult timp, profesorii spun că Geta reușea să recupereze extrem de repede materia pe care o pierdea atunci când absenta.

„Era o fată  simplă și puțin rebelă. Eu am avut o relație specială cu ea. Ne-am apropiat foarte mult. Îi plăceau discuțiile pe teme religioase. Îmi mărturisise că părinții ei sunt atei. Avea o minte ageră și chiar dacă lipsea foarte mult de la școală, recupera foarte repede  materia. Pentru mine este și va rămâne mereu un înger.„ ne-a spus Elena Ghinea-Iordache, profesoară de chimie și fizică

Dor Geta a fost copilul minune al alpinismului Românesc și a reușit performanțe greu de egalat! 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: