28
Joi, Mar

Social

Zeci de persoane au participat în Piața Unirii din Brașov, la un ceremonial militar și religios pentru marcarea Zilei Veteranilor de Război.Evenimentul a fost organizat de Brigada 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa și autoritățile locale.

Veteranii de război și-au comemorat astăzi colegii căzuți la datorie pe fronturile pe care Armata Română a luptat. Au fost omagiați cei care mai sunt în viață dar și văduvele de război. La eveniment au fost prezente autorități locale și județene.

În fiecare an , în Piața Unirii lângă soldatul necunoscut omagiem acest eveniment destul de important pentru România. Este un eveniment care nu face altceva decât să aducă cinstire eroilor noștri. „, a declarat Adrian Veștea, președinte Consiliul Județean Brașov(PNL)

„Am venit ca în fiecare an să omagiem Ziua Vetranilor de Război , să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru noi și cu speranța că vor rămâne cât mai mult printre noi. „ , Adrian Oprică, consilier local PNL

„Veteranii de război trebuie să reprezinte o categorie aparte în orice societate. Trebuie să ținem cont că dumnealor au făcut multe lucruri pentru țară . Este foarte important să nu uităm niciodată de aceștia.”  ne-a declarat, Costel Mihai, viceprimar Brașov (PMP) 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: