28
Joi, Mar

Social

     Pentru 1 mai, turiştii se orientează către destinaţii însorite, cu plajă, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, cei care vor să petreacă Paştele sau mini-sejurul de 1 mai într-un decor pitoresc, există o varietate de oferte în România, în staţiunile de pe litoral sau în cele montane.

    Un pachet de patru nopţi, cazare în hoteluri de patru stele în Bulgaria, costă 60 de euro/persoană, adică tot atât cât şi în România.

    O excursie în Turcia, cu avionul, 7 nopţi de cazare la hotel de patru stele, în sistem All-inclusive, costă de la 430 de euro/persoană.

    În Dubai, pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi bilet de avion, preţul porneşte de la 600 de euro/persoană.

    În România, preţul mediu pe litoral, în staţiunea Mamaia este 30 de euro/ persoană/noapte, la fel ca la Predeal, Sinaia şi Băile Felix. În schimb, pe litoralul grecesc, preţul mediu este de 35 eur /persoană/noapte (Halkidiki şi Thassos), iar în Bulgaria, la Albena şi Nisipuri de Aur este de 40 de euro.

Potrivit capital.ro pachetele de trei nopţi la Complexul Balnear Cozia din Călimăneşti-Căciulata cu mic dejun inclus costă 220 de lei/persoană, un pachet de trei nopţi la Hotel Iaki, Mamaia, cazare cu demipensiune, costă 300 de lei/persoană, cazarea trei nopţi la Hotel Lido, Mamaia este 375 de lei/persoană, iar un pachet de trei nopti la Hotel Amiral, cazare si mic dejun, costă 320 de lei/persoană.

http://www.capital.ro/minivacanta-de-1-mai-ofertele-agentiilor-de-turism.html


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: