19
Vin, Apr

Gheorghe Gușeilă, viceprimarul din Dumbrăvița

Social

Anul acesta, localitatea Dumbrăvița are un buget semnificativ mai mare comparativ cu anii trecuți. De peste două milioane de lei. Principalul obiectiv de investiții din 2017, construirea unei săli de sport, de care ar beneficia peste 400 de elevi. 

În total, peste 1,2 milioane de lei vor fi alocați anul acesta pentru investiții în infrastructură. Eliberarea titlurilor de proprietate reprezintă o mare problemă a comunității. 800.000 de lei este suma dată din bugetul local pentru lucrări de cadastrare. Amenajarea trotuarelor, a rigolelor, dar și a iluminatul public din satul Vlădeni sunt printre prioritățile municipalității. 

Ne interesează rețeaua de canalizare. Este foarte importantă pentru noi. Am făcut deja proiecte pe fonduri europene și sperăm ca anul acesta să obținem finanțare pentru a începe aceste lucrări, atât în Dumbrăvița, cât și în satul Vlădeni. 20 de milioane de lei este valoarea totală a acestui proiect. Primăria va co-finanța 5% din această investiție”, a declarat viceprimarul din Dumbrăvița, Gheorghe Gușeilă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: