19
Vin, Apr

Social

     Să călătoreşti cu 100 de euro nu este un vis sau o născocire de marketing, ci este o realitate pe care o poţi trăi dacă eşti flexibil şi ai ca scop cunoaşterea şi explorarea cât mai multor locuri din lume.

Pentru a descoperi cel puțin oraşele cunoscute din Europa ai nevoie de cel puţin 30-40 de escapade de weekend, însă acest lucru implică timp liber și bani. Potrivit One.ro dacă vei urma sfaturile următoare, vei reuși să găsești cele mai avantajoase oferte și să vizitezi cât mai multe orașe.

Cum să găseşti bilete ieftine de avion?

Pentru că la început e cel mai greu, te sfătuiesc să începi aventura ta cu vacanţe scurte, de două-trei zile, în oraşe cunoscute şi accesibile. Ryanair, Wizz Air şi Blue Air au preţuri avantajoase către mai toate capitalele europene.

Un exemplu bun este Roma. Preţul unui bilet până în capitala Italiei începe de la 8 euro, iar o noapte de cazare lângă Termini Station într-o cameră de două persoane costă aproximativ 50 de euro. Preţurile variază în funcţie de preferinţele tale şi bugetul pe care îl ai. Poţi să alegi să împarţi camera cu alte persoane şi să plăteşti în jur de 10 euro pe noapte într-un hostel sau să cauţi ceva cu standarde mai ridicate şi să plateşti în jur de 80-90 de euro pe noapte.

Kinderonnie.ro este o platforma unde vei găsi zilnic 2-3 oferte avantajoase pe care le poţi lua în considerare, în cazul în care te descurci mai greu cu alegerea unei destinații.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: