19
Mar, Mar

Social

                Poliția Locală Brașov face angajări. Cele mai multe posturi sunt pentru serviciul rutier. Concurența este mare, șase candidați pe un singur loc. Însă paradoxal, sunt și departamente unde nu s-a înscris nimeni. Aici cerințele sunt ceva mai stricte.

                5 aprilie este termenul limită pentru depunere a documentelor necesare înscrierii la concursul pentru ocuparea funcţiilor publice vacante la Poliţia Locală Braşov. Sunt neocupate posturi la Ordine şi Linişte Publică, dar şi de la Poliţia Turistică.  În ambele departamente sunt necesare studii superioare şi un an de vechime. „ Cel mai atractiv loc de muncă pentru cei care vor să se angajeze la Poliția Locală este sectorul rutier. Aici avem și șase candidați pe un singur loc ’’ a declarat Anca Lăutaru, purtător de cuvânt Poliția Locală Brașov.

                Cei interesaţi de un job în Poliţia Locală Braşov trebuie să ştie că, după încheierea etapei de înscriere, în data de 19 aprilie este programat testul sportiv, de altfel eliminatoriu. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul www.politialocalabrasov.ro, dar şi de la Biroul de Resurse Umane la nr. de tel. 0368.457.010.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: