29
Vin, Mar

Saceleanul

Social

                Spitalul din Săcele ar putea fi redeschis în luna iulie. Cel puțin asta susțin autoritățile locale, care au făcut toate demersurile pentru ca unitatea sanitară să poată deveni funcțională. Se mai așteaptă doar câteva avize, iar odată redeschis, spitalul va avea mai multe specializări decât în trecut.

                Autoritățile locale din Săcele vor să redeschidă spitalul din localitate cât mai repede posibil. Cand a fost închisă, în 2009, unitatea sanitară avea trei secții, acum se dorește ca spitalul să  aibă în jur de 40 de paturi și 4 sau 5 secții pe diferite specializări. „Ne dorim cu ardoare ca în luna iulie să fie funcțional, la capacitate maximă cu secțiile pe care ni le dorim. Bineînțeles trebuie să respecte toate normele de sănătate dar și cele legale ’’ a declarat Gheorghe Stoea, consilier local Săcele – PMP.

                În prezent se mai așteaptă doar unele avize din partea autorităților competente. Pentru a putea redeschide spitalul din Săcele, primăria a alocat în jur de 9 sute de mii de lei din bugetul propriu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: