27
Sâm, Apr

Social

        Faptul că România a devenit o destinaţie prioritară pentru operatorii low-cost nu mai este de mult timp un secret; ofensiva acestor companii este evidentă însă nu doar în ofertele lansate pe piaţa locală, ci şi în modul în care acestea sunt comunicate, de cele mai multe ori anunţurile de acest tip venind unul după celălalt. Spre exemplu,

la doar câteva minute după ce operatorul low-cost Ryanair şi-a anunţat în presa locală debutul calendarului de vară din Oradea şi primele zboruri spre Barcelona şi Milano (prilej cu care au anunţat şi tarife de la 9,99 euro), şi Wizz Air a transmis o informare referitoare la operarea a trei rute noi din România (din Suceava spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino ; cu acest prilej compania vinde bilete cu preţuri care pornesc de la 69 de lei).

                Nu este însă prima situaţie de acest tip; de cele mai multe ori cei doi operatori aerieni low-cost concurenţi îşi anunţă noile rute şi ofertele la distanţă scurtă unul de celălalt.

                Cu doar o zi în urmă, Wizz Air a anunţat creşterea frecvenţei zborurilor spre Tel Aviv din Bucureşti, la şase pe săptămână. În aceeaşi zi, Ryanair şi-a anunţat programul de vară din Bucureşti (cu mai multe zboruri spre Bristol şi Dublin, dar şi cu o nouă rută de vară către Palermo); în ambele situaţii companiile au anunţat bilete vândute la preţuri promoţionale, scrie Business Magazin.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: