28
Joi, Mar

Social

     A treia ediția a Maratonului Internațional Brașov va avea loc pe 21 mai, competiția fiind organizată de Telekom România și de Asociația Șapte Scări.

            Deși vremea nu a fost una favorabilă, astăzi a avut loc primul antrenament pentru această întrecere, sportivii având ocazia să recunoască traseul pe care se va alerga.

„Am efectuat astăzi primul antrenament pentru Maratonul Internațional Brașov, organizat de Telekom România și Asociația Șapte Scări, aflat la cea de-a treia ediție. Deși am avut parte de ninsoare, am fost plini de energie. După o sesiune de încălzire, am alergat aproximativ 15 km, pe porțiuni din traseul de concurs. Iubitorii de sport care doresc să se înscrie la această competiție o pot face pe site-ul www.maratonulbrasov.ro. Vor fi curse atât pentru amatori, pentru cei care vor să alerge de plăcere alături de familie sau prieteni, dar și pentru profesioniști, care vor avea parte, în premieră în acest an, de o porțiune de traseu în urcare spre Poiana Brașov. Totodată, îi invităm pe brașoveni să fie alături de noi și să ne susțină”, a declarat Ionela Păunică, senior coordonator PR Telekom România.

            La rândul său, Radu Restivan (321 Sport) a punctat: „Pe 21 mai vă așteptăm la Maratonul Internațional Brașov. Va fi o competiție foarte frumoasă în inima României. Pe lângă concurs, vor fi o grămadă de activități. Am făcut primul antrenament, la care au fost prezenți oameni din toată țara. Ne bucurăm că ne-am strâns în număr mare și am avut ocazia să recunoaștem traseul, care va bifa cele mai importante puncte din Brașov”.

VIDEO UNU

VIDEO DOI


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: