21
Mar, Mar

Brasov TV

Social

                Investiții la Hărman. Autoritățile locale vor să finalizeze anul acesta două construcții importante: noua grădiniță și sala de sport. Și investițiile în infrastructura de apă și canal sunt o prioritate. Aici, o parte din lucrări sunt gata, dar mai este nevoie de bani.

                Autoritățile din Hărman vor să acceseze fonduri nerambursabile pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură. Cele mai multe proiecte sunt în satul Podul Olt. La rețeaua de apă, mai trebuie introduse doar câteva sute de metri  de conducte, iar la cea de canalizare lucrările nu au început încă. Motivul? Lipsa banilor. „ Executivul comunei Hărman, Consiliul Local, a pregătit proiecte pe care le-a depus pe PNDL și PNDR, referitoare la introducerea canalizări în satul Podul Olt, realizarea de branșamente de apă pentru cartierul de tineret, sau amenajarea de infrastructură rutieră în acest cartier ’’ a declarat  Onorel Velican, viceprimar Hărman – PSD.

                Autoritățile locale doresc ca anul acesta să finalizeze și construcția la noua grădiniță din localitate dar și a sălii de sport. La aceste două proiecte, investițiile ajung la câte două milioane de lei fiecare. Noua grădiniță va avea patru săli de clasă  în care vor putea învăța 80 de copii. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: