16
Mar, Apr

Social

     Problemele reale ale cetățenilor vor ajunge pe masa consilierilor locali. Pentru a putea fi rezolvate, este nevoie în primul rând de o dezbatere, în toate cartierele Brașovului. Liberalii din Consiliul Local îi așteaptă pe brașovenii cu propuneri și soluții de dezvoltare a orașului în toate birourile de cartier ale aleșilor locali.

     Odată aprobat bugetul municipiului Brașov, problemele cetățenilor sau propunerile de dezvoltare ale cartierelor din oraș, vor putea fi rezolvate mult mai ușor. Pentru a cunoaște mai bine nevoile cetățenilor, consilierii locali PNL vor declanșa o amplă campanie de dezbatere publică. „ Pe baza proiectului, Consilierul de Cartier, pe care îl avem din 2004, la începutul fiecărui an, consilierii locali responsabili de cartierele din municipiul Brașov, discută cu cetățenii, cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, cu agenți economici, cu cetățeni care doresc să schimbe ceva în cartierul lor. Au loc dezbateri cetățenești, astfel încât proiectele cetățenilor să se regăsească în proiectul de buget al municipiului Brașov ’’ a declarat consilierul local PNL, Adrian Oprică.

     Întâlnirile vor avea loc la birourile consilierilor locali din toate cartierele Brașovului. Brașovenii sunt aşteptaţi să vină cu idei de îmbunătățire a infrastructurii sau de rezolvare a problemelor existente. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: