21
Mar, Mar

BrasovTV.com

Social

VIDEO: Declarație Adrian VEȘTEA - președintele CJ Brașov

     Râșnovul ar putea pierde organizarea etapelor de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile pentru fete, care ar trebui să aibă loc în perioada 28-29 ianuarie. Și asta nu din cauza condițiilor meteorologice, care dădeau bătăi de cap acum câțiva ani. Acum, probleme sunt din cauza finanțării. Pentru a nu pierde acest eveniment de mare anvergură, Ministerul Tineretului și Sportului ar trebui să aloce 120.000 de euro.

     Dacă se vor da acești bani, apoi autoritățile locale din Râșnov mai trebuie să contribuie cu aproximativ 40.000 de euro. La eveniment ar trebui să participe cele mai bune 60 de sportive din toată lumea. Râșnovul are cea mai modernă bază sportivă de sărituri cu schiurile din Sud Estul Europei. Aici există trei trambuline la cele mai înalte standarde. În februarie 2015, baza de pe Valea Cărbunării a mai organizat două etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile.

     „Ar fi foarte păcat ca acum, când avem condiții excelente, atât ca infrastructură, dar și condiții meteorologice propice să nu putem organiza acest eveniment care aduce cinste României. Sper să nu se întâmple acest lucru”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: