16
Mar, Apr

Social

     Direcţia de Servicii Sociale din Primăria Braşov a anunţat că în perioada 14 noiembrie – 22 decembrie se va desfăşura campania „Pentru suflet”. Campania prevede distribuirea tichetelor sociale, în valoare totală de 50 de lei, pensionarilor din municipiul Braşov, cu vârsta mai mare de 63 de ani pentru femei, 65 de ani pentru bărbaţi a căror pensie nu depăşeşte 1.000 de lei.

                Distribuirea tichetelor se va face la sediul Direcţiei de Servicii Sociale situat în str. Panselelor nr. 23, de luni până vineri, în zilele lucrătoare, între orele 8.30-15.30 (în zilele de joi între orele 8.30-18.00).
Pentru relaţii suplimentare, braşovenii îi pot contacta pe reprezentanţii DSS Braşov telefonic, la numărul 0368-469995 int.821, sau pot solicita informaţii pe mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De asemenea, relaţii se pot obţine şi de la sediu direcţiei de pe strada Panselelor.

Pentru a putea ridica bonurile valorice beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate (BI/CI), în original şi copie, o cerere de acordare a tichetelor (scrisă de mână şi semnată), cuponul de pensie pentru luna anterioară solicitării (în original şi copie).
 

                Tichetele vor putea fi folosite de către persoanele beneficiare doar pentru achiziţionarea de produse alimentare, având acelaşi regim cu tichetele de masă.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: