31
Mar, Ian

mugetul carpatilor

Social

     Mare atenție la călătoria cu trenul! Vecinul de compartiment vă poate reclama dacă are impresia că nu aveți bilet. CFR Călători a introdus începând cu luna noiembrie  posibilitatea de raportare online a călătoriei frauduloase. Practic, pasagerii au acum posibilitatea să-i reclame pe toți cei care circulă fără bilet. Acest lucru poate fi făcut online  pe site-ul CFR.

     Cei care obișnuiesc să circule cu nașul, vor putea fi reclamați. Sesizările pot fi făcute de orice alt călător doar online, prin completarea unui formular specific pus la dispoziție de reprezentanții CFR călători. Campania "Implică-te! Raportează călătoria fără bilet" are drept scop combaterea călătoriei fără bilet, spun reprezentanţii CFR Călători. Potrivit lor, pasagerii vor putea semnala situaţiile de tolerare a călătoriei fără bilet prin completarea unui formular online disponibl pe site-ul cfrcalatori.ro, care poate fi accesat aici.

     Măsura face parte din demersul managementului CFR Călători de îmbunătăţire a calităţii călătoriei cu trenul şi dublează acţiunile repetate de control în trenuri de la nivelul întregii rețele feroviare. Reprezentanţii companiei precizează că în punctele de oprire unde nu sunt case de bilete, călătorii au obligaţia de se prezenta imediat după urcarea în tren pentru a-şi cumpăra bilete de la personalul de tren, la un tarif similar celui de la casa de bilete.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: