28
Joi, Mar

Foto: Primaria Brasov

Social

Două dintre cele mai performante și moderne tunuri de produs zăpadă artificială au fost aduse în stațiunea Poiana Brașov.

Datorita dimensiunilor reduse si greutatii usoare, tunul este mult mai stabil si usor de manipulat. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, acesta din urma fiind o premiera nationala.

Tunul model TF10 se caracterizeaza prin productie considerabila de zapada, raza de acoperire mare si in acelasi timp printr-o emisie redusa de zgomot, fiind cel mai puternic tun de zapada si un model de eficienta.

Raza mare de acțiune și suprafața largă acoperită facilitează distribuirea uniformă a zăpezii și ușurează operațiunile de pregătire a pârtiei.

TR8 este un model revolutionar de tun, fiind adus in premiera in Romania. Acesta inglobeaza o serie de inovatii pe care nici un alt tun de zapada nu le prezinta, ridicand standardele de eficienta si de intretinere la un nou nivel.

In premiera mondiala, în cazul acestui model este folosit un singur motor electric, ce antreneaza atat turbina, cat si compresorul. Datorita motorului revolutionar, acest model de tun atinge cel mai bun nivel de eficienta de pana astazi. TF10 impresioneaza prin nivelul redus de zgomot.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: