28
Joi, Mar

Social

Se intră în linie dreaptă cu furnizarea agentului termic în municipiul Brașov. De luni, abonații la sistemul centralizat pot semna contractele cu noul serviciu de termoficare. Din cauza timpului scurt, angajamentele se vor semna cu asociațiile de proprietari și nu cu fiecare abonat în parte.

Sediul noului serviciu de termoficare este la Primăria Nouă, pe strada Mihail Kogălniceanu, la nr. 23. Acolo pot merge, în intervalul orar 8.00 – 16.00 președinții asociațiilor de proprietari pentru a semna noile contracte.

 „Urmează ca zilele următoare să facem probele tehnice, probele de presiune pe instalație. Din punct de vedere tehnic considerăm că săptămâna aceasta putem să avem instalația pregătită. Așteptăm parte de licență și ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, unde va trebui să închidem câteva etape procedurale”, a menționat viceprimarul Brașovului, Mihai Costel.

Viceprimarul Mihai Costel susține că brașovenii vor primi apă caldă și căldură la începutul lunii noiembrie. În prezent mai sunt 7.000 de abonați la sistemul centralizat de termoficare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: