28
Joi, Mar

Sport

Echipa de baschet feminin, Olimpia Brașov va evolua duminică în deplasare pe terenul liderului Ligii Naționale, CSM Satu Mare. Trupa condusă de Calancea, Crasnic și Marinkovic are parte de un duel extrem de dificil.

Formația din Satu Mare conduce în clasamentul Ligii Naționale cu 10 puncte strânse din cinci victorii în tot atâtea jocuri. Echipa în care tripleta formată din Porchia Green, Andra Mandache și Taneisha Harrison pare de neoprit, a câștigat fără probleme jocurile de până acum. Satu Mare a bătut la Cluj, Timișoara și Arad și a învins pe teren propriu formațiile din Alba Iulia și Târgu Mureș și este mare favorită în disputa cu „olimpicele”.

Pesovic și compania sunt pe poziția a cincea a clasamentului cu două victorii și două înfrângeri în acest sezon. Formația brașoveană nu are nimic de pierdut în această dispută și merge la Satu Mare să încerce să producă o surpriză.

 

Partida dintre CSM Satu Mare și Olimpia Brașov se va disputa duminică și contează pentru etapa cu numărul șase a Ligii Naționale de baschet feminin.  

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: