28
Joi, Mar

Sport

După deplasarea din Austria și Ungaria, de unde s-au întors cu trei puncte din cele trei dispute pe care le-au susținut în Erste Liga, „lupii” se întorc pe gheața patinoarului olimpic din Brașov. Corona Wolves Brașov va susține două jocuri în fața propriilor suporteri, iar Walls și compania sunt obligați să câștige șase puncte.

Vineri, de la ora 18.30, formația condusă de Martin Lacroix și Hunor Strenk va juca împotriva formației maghiare Fehervari Titanok, iar sâmbătă, tot de la ora 18.30, „lupii” vor evolua în compania formației Ferencvaros Budapesta, echipă condusă de fostul tehnician al Coronei Greg Lindqvist.

„Trebuie să câștigăm șase puncte din aceste două jocuri. Am pierdut mult prea multe meciuri la o diferență minimă de un singur gol și trebuie să fim mai concentrați ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. În acest moment pot spune că jucăm mai bine defensiv decât ofensiv și trebuie să începem să înscriem mult mai multe goluri. Asta nu înseamnă că ofensiv nu jucăm bine, dar trebuie să găsim modalitatea de a trimite pucurile în poarta adversarilor. Trebuie să ne păstrăm încrederea că vom depăși această perioadă și că rezultatele bune vor veni cât mai repede posibil", a declarat tehnicianul canadian al „lupilor”, Martin Lacroix. 

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: