28
Joi, Mar

Sport

Corona Brașov nu a avut probleme în disputa din etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Trupa condusă de Costică Buceschi a învins pe propriul teren formația AHCM Slobozia cu scorul de 30-21 (16-13).

Cu probleme mari de lot și lovită puternic de o decizie bizară a Federației Române de Handbal, trupa de sub Tâmpa a luat o gură mare de oxigen după ce a reușit să câștige fără emoții disputa cu Slobozia. Chiar dacă Laura Chiper, Eliza Buceschi, Andreea Chiricuță și Timeea Tătar nu au putut evolua în disputa de miercuri seara, Corona a dominat jocul cu AHCM Slobozia de la un capăt la celălalt și s-a impus cu scorul de 30-21 (16-13).

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost tânăra Sorina Tîrcă. Ea a dat ritm atacurilor brașovene și a încheiat jocul cu 9 goluri marcate. Pentru formația condusă de Costică Buceschi au mai înscris Tiron, Hotea și Bloj câte patru goluri, Tomescu 3, Bucur și M. Neagu câte 2, Ciuciulete și Popa câte o reușită fiecare.

 

 Cu punctele acumulate după victoria cu Slobozia, Corona a ajuns la cota 11 în ierarhia Ligii Naționale și ocupă poziția a cincea a clasamentului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: