20
Sâm, Apr

Sport

Lovitură grea primită de Corona Brașov din partea celor de la Federația Română de Handbal. Comisia Centrală de Competiții a FRH a decis să sancționeze echipa de senioare a clubului brașovean cu meci pierdut cu scorul de 10-0 cu Universitatea Cluj și să penalizeze formația de sub Tâmpa cu un punct.

În data de 16.09.2017, Corona Brașov a susținut două jocuri. De la ora 11.00 a evoluat echipa de divizia A împotriva formației CSU Oradea, iar de la ora 20.00 a dat piept cu Universitatea Cluj în Liga Națională. Trupa brașoveană a folosit-o pe jucătoarea Daciana Hosu la ambele jocuri, iar Comisia Centrală de Competiții a hotărât să sancționeze echipa Corona Brașov.

În urma acestei decizii, Corona Brașov a ajuns pe poziția a noua a clasamentului cu doar 8 puncte.

În urmă nu cu mult timp, Comisa Centrală de Competiții sancționase și echipa de Divizia A a clubului de sub Tâmpa cu pierderea la masa verde, 0-10, a meciului cu SCM Timișoara. Atunci brașovenii au folosit în aceași zi la meciul cu Timișoara din Divizia A dar și la meciul din Liga Națională cu CSM București nu mai puțin de 7 jucătoare: Hosu, Tiron, Cozma, Tătar, Tomescu, Laura Popa și Sorina Tîrcă.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: