28
Joi, Mar

Sport

Un brașovean antrenează la echipa națională sub 18 ani de handbal masculin al României. Fostul goalkeeper Gabriel Borodi este antrenor cu portarii la lotul U18, care va participa în perioada 26-28 octombrie la un puternic turneu internațional, Open Paris – „Pierre Thiby”.

Naționala României  va juca trei meciuri extrem de tari. În prima zi a competiției, România va evolua în compania Franței, în cea de-a doua zi va juca împotriva formației similare a Rusiei, pentru ca în ultimul meci să întâlnească naționala Belgiei.

Naționala sub 18 ani a României s-a pregătit centralizat la Sighișoara, înainte de acest turneu important.

 

„Ne-am străduit să transmitem jucătorilor informații noi și importante. Sportivii au răspuns excelent, au fost foarte receptivi și buni ascultători, astfel încât toată lumea a avut de câștigat din această acțiune. Urmează un turneu extrem de important, cu meciuri foarte tari pentru noi. Sunt convins că din astfel de jocuri băieți au numai de învățat. Este foarte important să vedem unde ne aflăm”, a declarat pentru brasovtv.com, antrenorul cu portarii al lotului național sub 18 ani al României, brașoveanul Gabriel Borodi. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: