19
Vin, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a pierdut la limită meciul cu Ferencvaros din Erste Liga. „Lupii” s-au bătut de la egal la egal cu una dintre cele mai bune formații ale campionatului, dar pe final au fost nevoiți să se recunoască învinși de trupa maghiară condusă de suedezul Greg Lindqvist, scor 5-4 (2-2, 1-1, 2-1).

Hocheiștii brașoveni au început în forță jocul de la Budapesta și au deschis scorul după doar două minute. Logan Mac Millan a finalizat o acțiune la care au mai participat Braden Walls și Richard Filip. Maghiarii au răspuns rapid și au egalat prin Bodok, dar trupa de sub Tâmpa a trecut din nou în avantaj după reușita lui Roberto Gliga, care a fost ajutat de MacMillan și Walls. Din păcate trupa lui Lacroix nu a rezistat până la final și cu 35 de secunde înainde de sfârșitul reprizei, Ferncvaros a restabilit egalitatea prin golul marcat de Szappanos.

„Lupii” au început bine și a doua repriză și au marcat golul de 3-2 prin Walls. Atacantul Coronei a finalizat o acțiune la care au mai participat MacMillan și Gliga. Din nou finalul de repriză i-a prins nepregătiți pe brașoveni și cu câteva secunde înainte de final, Virag a punctat pentru 3-3.

În ultima treime, maghiarii au profitat de o superioritate numerică și fostul fundaș al lupilor, Hietamaki a marcat pentru 4-3. Ferncvaros s-a distanțat după golul înscris de Tendler la jumătatea reprizei. Brașovenii au atacat, au încercat să revină în joc, dar nu au mai reușit decât să reducă din handicap după golul marcat de Walls după o acțiune la care au participat Gliga și Sirokovs. S-a terminat 5-4 pentru Ferencvaros, dar Corona a dat o replică foarte bună formației maghiare. Walls a fost MVP-ul partidei, el terminând jocul cu două goluri înscrise și două pase decisive.

În această seară, Corona Wolves Brașov va evolua împotriva formației MAC Budapesta.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: