29
Vin, Mar

Sport

Antrenament cu public pentru Colțea 1920 Brașov. Singura echipă de futsal a Brașovului a jucat în runda a doua a ligii secunde, pe propriul teren în compania formației Pro Tineret Sighișoara. Alb-negrii au dominat meciul de la un capăt la celălalt și s-au impus cu scorul de 7-2 (2-0).

După victoria din prima rundă de la Suceava, Țicalo și compania au jucat în fața propriilor suporteri împotriva formației Pro Tineret Sighișoara. Cu o echipă experimentată, Colțea nu a avut nicio problemă în disputa cu formația sighișoreană. Ultima achiziție a brașovenilor, fostul internațional Răzvan Radu, a deschis scorul pentru Colțea și a reușit să creeze câteva faze spectacol care au fost recompensate generos cu aplauze din tribune. Brașovenii au condus jocul, au folosit mai multe formule de joc și pe final chiar au exersat jocul cu portar-jucător. Rolul de portar-jucător a fost îndeplinit de antrenorul/jucător Radu Burciu. S-a încheiat 7-2 pentru Colțea 1920 Brașov care are maxim de puncte după primele două etape ale campionatului. În jocul cu Pro Tineret Sighișoara, pentru Colțea au marcat Isac și Țicalo câte două goluri, Răzvan Radu, Emanuel Crețulescu și Liviu Șerban câte o reușită fiecare.

„ A fost un joc la discreția noastră dar cu o primă repriză echilibrată. Cred că suntem mai puternici decât anul trecut dar și campionatul va fi mai greu. Vreau să le mulțumesc oamenilor care vin să ne vadă la sală. Jucăm de plăcere și pentru Brașov. Vrem să continuăm seria bună și sâmbăta viitoare cu Fortius Buzau. Suntem un grup frumos și principalul nostru obiectiv este să aducem lumea la sală prin jocul spectacol pe care îl practicăm", a spus antrenorul / jucător al celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

 

După două runde disputate, Colțea 1920 este liderul Ligii a doua, cu maxim de puncte și în etapa următoare va primi vizita echipei Fortius Buzău, sâmbătă 30 septembrie de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: